Resor

I samband med utbrottet av covid-19 har samtliga utlandsresor blivit inställda. 

 


FOTO- OCH VILDMARKSUTBILDNING:
11 DAGARS VANDRING GENOM SAREKS VILDMARK

10-21 AUGUSTI 2020

Följ med på en 11- dagars vandring genom en av Sveriges vildaste vildmarker: Sareks nationalpark!

Fokus för resan ligger på att utveckla våra kunskaper i vildmarken och vi kommer bla röra oss utanför lederna och få lära oss om navigering, hur man korsar vilda vattendrag, gör riskanalys, planering mm. Kunskaper som vi får möjlighet att använda direkt på plats.

Dessutom har vi stort fokus på fotografi och vi kommer lägga mycket tid på att utveckla våra kunskaper även där! Det spelar ingen roll om vad du har för kamera (mobil går bra) eller vad du är på för nivå. Det kommer finnas gott om tid för personlig utveckling för alla! Vi kommer att göra många stopp för att fotografera och våra dagsetapper och campingspots är noga utvalda för att få de bästa vyerna och möjlighet att fotografera i både solnedgång och soluppgång direkt från tältet.

Resan görs i samarbete med Terra Photography Expeditions och med på resan är även den UIMLA-certifierade guiden Jonas Paurell.

Pga Corona/Covid19 har vi en “Full Return Policy” vilket innebär att både deposition och avgift återbetalas om restriktioner från Sveriges regering gör resan omöjlig.

Kajakhelg & Fotoworkshop i Norra Vätterns skärgård med Linda & Linda

28-30 AUGUSTI 2020

Följ med på en paddelweekend och fotoworkshop i Norra Vätterns skärgård! Här finns ett naturreservat som består av ett 50-tal öar omgivna av Vätterns klara vatten. Här finns flera vikar och laguner med turkosfärgat vatten, släta klippor och skärgårdsskog. Perfekta förutsättningar för en paddelhelg med fotoworkshop alltså. Med på turen är Linda Åkerberg som driver Wilderness Stories och Linda Staaf som driver Woods & Water.

Pga Corona/Covid19 är resan avbokningsbar fram till 48h innan start. Vid avbokning återbetalas hela summan, med undantag av 200kr för administrativa kostnader i samband med bokning/avbokning.