Om / Kontakt

UPPDRAG / SAMARBETEN

 

Jag är tillgänglig för både uppdrag och samarbeten. Jag har en bakgrund som frilansfotograf med över 10 års erfarenhet av både redaktionella och kommersiella uppdrag. På senare år har jag även skrivit artiklar, hållit föredrag och bidragit med expertkunskap i olika sammanhang. Bland annat. Är du intresserad av att anlita mig för ett uppdrag eller av att inleda ett samarbete, tveka inte att höra av dig till info@wilderness-stories.com!

Alla typer av uppdrag kan givetvis kombineras. Självklart innehar jag f-skattsedel. För samarbeten, läs gärna min PR policy.

 

Redaktionella inlägg

Med redaktionella inlägg syftar jag på inlägg eller text här på Wilderness Stories som görs i samarbete med ett varumärke/företag. Det kan innebära både ett eller flera inlägg med text och bilder. Alla samarbeten börjar med ett möte där vi går igenom och diskuterar vad samarbetspartnern vill få ut och vad jag kan bidra med. Tillsammans lägger vi upp en plan, både innehållsmässigt och tidsmässigt.

Att lyfta fram företag och varumärken som går i linje med det jag vill få fram på Wilderness Stories ser jag som något positivt och kul, men jag samarbetar endast med varumärken som är relevanta för sidan och som jag kan stå för. Mina åsikter är alltid mina egna.
Samarbeten märks ut i enlighet med marknadsföringslagen. Se min PR policy för mer information.

Kostnaden för redaktionella inlägg varierar beroende på storlek, omfattning och spridning, samt på hur ni själva vill kunna använda materialet. Maila för offert!

 

Föreläsningar

Att föreläsa är något som jag tycker väldigt mycket om! Att få möta nya människor och även få höra deras historia eller till och med hur jag har kunnat inspirera dem är otroligt häftigt! När jag föreläser är alltid mitt mål att inspirera publiken och få dem att våga tro på sig själva och sina egna drömmar. En föreläsning ska aldrig handla bara om mig, den ska ge vidare något till publiken, något den kan ta med sig hem och fundera vidare på. Något som leder till att de som varit och lyssnat i sin tur börjar jobba med att ta tag i sina drömmar och mål. Som verktyg använder jag mig själv och mina egna erfarenheter. Hur kunde jag som aldrig vandrat plötsligt bestämma mig från att gå från Mexiko till Kanada? Vad lärde jag mig på vägen? Varför startade jag Wilderness Stories? Var hittar jag mod att våga göra saker jag egentligen inte vågar? Hur gör man om man har något projekt man drömmer om, var börjar man?

En föreläsning kan självklart även vara mer kunkapsinriktad och handla om ett specifikt ämne som t.ex. “hur man planerar en långvandring”, men mitt syfte är alltid att lämna publiken med en känsla av att de kan mer än vad de trodde innan och en vilja att ta tag i det de drömmer om.

Vill du anlita mig för att hålla en föreläsning kan jag endera komma med en jag redan har, eller så kan vi tillsammans diskutera fram vad den ska handla om också sätter jag ihop en ny.

 

Fotografi

Jag har arbetat inom fotobranchen sedan 2004 och driver sedan 2007 eget företag som fotograf. Jag har arbetat både redaktionellt och kommersiellt inom en rad olika områden och med flertalet olika kunder. Jag brukar säga att kärnan i all fotografi, så även min, är passionen. Passionen för hantverket i sig, men också för det som finns framför kameran, det som fotograferas. Det gäller att inte bara se subjektet, utan även det som finns inuti och bakom, subjektets personlighet och historia. Oavsett om det rör sig om en produkt, en person eller ett resmål, ett personligt projekt eller en kommersiell fotografering. Genom att kombinera mina passioner i livet vill jag tro att jag kan få fram ett ärligt, äkta resultat som också kan påverka andra.

Jag arbetar enligt Svenska Fotografers Förbunds riktlinjer och vill du anlita mig för en fotografering (privat, redaktionell eller kommersiell), maila och berätta om uppdraget för offert.

 

Text

Att skriva är något jag alltid tyckt väldigt mycket om och på senare tid har jag även börjat låta det komplettera mitt fotograferande, samt inkludera det i mitt yrke. All den text, om inte annat anges, på Wilderness Stories är skriven av mig.

 

Expertguide, Event, Workshops etc

Under min tid som aktiv äventyrare har jag hunnit samla på mig en hel del kunskaper och erfarenhet. Detta hjälper jag med glädje till att sprida även till andra! Det kan till exempel vara som expert under ett inslag i radio, att närvara och möta besökare vid ett event, samtala i en podcast, hålla i en workshop eller följa med som guide på en resa. Har du något du skulle vilja att jag deltog i, hör av dig och berätta mer!