Om / Kontakt

PR POLICY

 

Alla inlägg och texter som publiceras på Wilderness Stories är ett aktivt val och jag skriver bara om produkter eller varumärken som jag kan stå för och som jag tror kan intressera sidans läsare. De åsikter och rekommendationer som framförs är alltid mina egna och går inte att köpa.

Kommentarer är välkomna så länge de följer svensk lag och inte innehåller kränkningar eller personangrepp. Alla kommentarer ses över och godkänns innan publicering. Jag förbehåller mig rätten att neka inlägg som anses olämpliga eller innehåller reklam. 

 

Produktprover, pressutskick och inbjudningar

Jag tar emot produktprover, pressutskick och deltar på event som jag tycker känns relevanta för mig och för mina läsare. Detta för att hålla mig uppdaterad och för att kunna bevaka trender och utveckling inom områden som rör Wilderness Stories. Prover och utskick i sig är ingen ersättning, de är en förutsättning för att jag ska kunna skriva och är därför heller inte någon garanti för synlighet på sidan eller i mina andra kanaler. För garanterad synlighet krävs samarbete.

 

Samarbeten och sponsrade inlägg

Ett samarbeten eller “sponsrade inlägg” är inlägg som jag får ersättning för. Jag samarbetar gärna med och lyfter fram andra varumärken, det är en förutsättning för att sidan ska kunna drivas. Dock samarbetar jag endast med varumärken som jag själv kan stå för och som är relevanta för läsarna. Ett samarbete påverkar inte mina värderingar eller åsikter om produkterna, de är alltid mina egna och går ej att köpa. För att vara tydlig mot mina läsare och för att följa marknadsföringslagen är inlägg skrivna genom samarbete, alltid tydligt utmärkta både i början av inlägget och efter. Dessa märks ut: “Wilderness Stories i samarbete med…”

Att vissa inlägg inte är utmärkta som samarbeten, även fast de innehåller namn på varumärken och/eller länkar beror på att det är mina egna rekommendationer och inget jag har blivit uppmanad eller fått ersättning för att skriva.

Är du och ditt företag intresserade av ett samarbete? Maila mig så kan vi prata vidare! Mer information om samarbeten hittar du under Uppdrag/Samarbeten

 

Finansiärer och sponsorer

Större projekt kräver av naturen en större budget. För att ens kunna genomföra dessa projekt tar jag i vissa fall in sponsorer/medfinansiärer. Dessa behöver nödvändigtvis inte vara vildmarksrelaterade. Dock arbetar jag endast med företag som jag kan stå för och som inte går emot min etiska moral.

 

Länkar

Annonslänkar/Affiliatelänkar i inlägg märks ut: (Annons) eller (Annonslänk) efter länken.

 

#Mywildernessstory

De åsikter som framförs på #MYWILDERNESSSTORY är författarens egna och hen står även för att inlägget är skrivet i enlighet med marknadsföringslagen.