Lindas Blogg

Mellansnack #3

Fokus på vandringen


Tiden rusar fram. Likaså jag känns det som. Jag har nu tagit mig hela vägen till Örnsköldsvik, ca 375 mil och passerat 22 av våra 25 landskap. Bara 3 återstår – och dryga 100 mil.

När jag började det här projektet hade jag som mål att längs vägen lägga upp en bloggpost per landskap. Så har det inte blivit och jag kan erkänna att det har varit en stor ångest för mig längs vägen. Den lilla tid jag har haft på kvällar när jag nåt fram till mitt dagsmål för dagen har gått åt till att svara på mail, färdigställa jobb, planera inför kommande etapper. Men framförallt har den gått till att svara på mail och meddelanden, från er som följer mig.Jag har inte för mitt liv kunnat välja bort detta för att skriva mina inlägg. Det är ju ni, som följer mig som ger mig inspiration att göra det här, som pushar mig när det är tungt och som jag gör det här för! Att inte svara när någon faktiskt tar sig tid att skriva en rad skulle kännas otroligt fel och arrogant. Det är verkligen inte jag. 

Men det har gått ut över mina inlägg och det vill jag be om ursäkt för. Jag har nu bestämt mig för att inläggen får faktiskt vänta. Till i höst när jag kommer hem. Nu vill jag lägga all energi och kraft på slutspurten i det här, jag vill kunna ta mig genom de sista landskapen och njuta av dem. Ta in vad de har att erbjuda. Hämta den energi jag behöver inifrån utan att behöva känna ångest för saker som borde göras. Prata och skratta med er! Dela med mig på en nivå som funkar. Så. För er som vill läsa mer om våra landskap och min resa genom dem, kan jag glädja er med att ni har en höstläsning att se fram emot! I oktober, när jag kommer hem, kommer detta bli mitt första prio. Gå igenom alla bilder, anteckningar och röstmemon som jag gjort och i lagom takt, publicera ett landskap i taget.

Så länge kan ni följa mig dagligen (så länge mottagningen tillåter) i mina stories på min Instagram @wildernessstories – och ni kan alltid skriva en rad, jag svarar på allt! 


Puss och kram. Tack för ert tålamod. 
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Alla fält är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.