Lindas Blogg

Föreläsningsturné om PCT v.12

2017-03-09

:

Nu har ni som missade mig när jag föreläste på Fotomässan i höstas chansen att komma och lyssna på mig när jag berättar om min vandring längs Pacific Crest Trail på någon av Scandinavian Photos butiker i vecka 12!

Tillsammans med SONY kommer jag åka runt i landet och prata om vandringen och vikten av att följa sina drömmar! Föreläsningarna är gratis och äger alltså rum på Scandinavian Photos butiker i respektive stad. Jag börjar vid kl 17.15 och pratar ca en timma, sedan kommer jag finnas på plats för eventuella frågor. Läs mer och boka er plats på någon av länkarna nedan!

 

Malmö 20/3

Bankeryd (Jönköping) 21/3

Mölndal 22/3

Oslo 23/3

Stockholm (Sveavägen) 25/3

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Alla fält är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kommentarer

 • Krister Ivehult

  Hallå Linda…
  Kommer tyvärr att missa din föreläsning på Scandinavian Photo i Stockholm på lördag, p.g.a. att jag
  glömt att boka. Hade så gärna velat se och lyssna på dig och din föreläsning.
  Kommer du att ha någon / några fler föreläsningar om Pacific Crest Trial?
  Om ja, i så fall när och var?

  M.v.h. Krister (inbiten vandrare)

  • lindaakerberg

   Hej Krister,
   Vad tråkigt! I nuläget har jag inga fler föreläsningar inbokade i Stockholm, men du kan testa att gå till butiken ändå. Finns det plats släpper de in fler. Men med reservation för att det kan bli fullt.
   Med vänlig hälsning, Linda