Föreläsning och utställning i Göteborg 12 maj


I slutet av mars besökte jag Göteborg för att inför en fullsatt publik prata om min vandring längs Pacific Crest Trail. Nu, den 12e maj kommer jag tillbaka för att föreläsa på Scandinavian Photo Expo i Mölndal och den här gången har jag även med mig min fotoutställning med bilder från leden: ”Från Mexiko till Kananda – 428 mil på Pacific Crest Trail”!

Föreläsningen som äger rum kl 11.00-12.00 fredagen den 12e maj i stora föreläsningssalen kommer dels beröra både min vandring genom USA, men också mitt senaste äventyr Fjällräven Polar. Dessutom kommer jag prata om vikten av att tro på våra drömmar, trotsa våra rädslor och våga att misslyckas, samt även komma med några konkreta tips på hur du kan göra för att börja vägen mot dina egna drömmar!

Hoppas vi ses!

Läs mer om Scandinavian Photo Expo här: https://www.scandinavianphoto.se/tema/1014701791/expo-moelndal-2017

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/1937911786443453/

Utställningen kommer sedan hänga i Scandinavian Photos lokaler fram till slutet av juni.

Taggar:

Du kanske också gillar

LEAVE A COMMENT

Not speaking Swedish? Translate this website with google translate!

Jag som driver bloggen

...heter Linda Åkerberg. Jag är 32 år, fotograf, ursprungligen från Karlstad men numera bosatt i Stockholm. Läs mer om mig här

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Prenumerera på nya inlägg på Wilderness Stories!Samarbetspartners

  • Sony