Nu bloggar jag även för Vagabond!


Jag är så oerhört glad att få berätta att jag från och med nu även kommer att blogga för resemagasinet Vagabond! På Äventyrsbloggen kommer du kunna läsa mer om mina äventyr både nu och efter min vandring. Inläggen kommer skilja sig mot de på den här bloggen, här kommer du få lite mer fakta och information och på vagabond kan du läsa lite mer dagboksliknande inlägg. Så det är lika bra att följa båda! 🙂

Här kan du även läsa en intervju med mig som Johanna Jackson på Vagabond gjorde inför lanseringen av bloggen.

Trevlig läsning!

LEAVE A COMMENT

Not speaking Swedish? Translate this website with google translate!

Jag som driver bloggen

...heter Linda Åkerberg. Jag är 32 år, fotograf, ursprungligen från Karlstad men numera bosatt i Stockholm. Läs mer om mig här

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Prenumerera på nya inlägg på Wilderness Stories!Samarbetspartners

  • Sony