Wilderness Stories logo

Välkommen till Wilderness Stories!


Idag öppnar jag äntligen upp Wilderness Stories som jag jobbat på så länge! Det ska bli så himla kul att få dela med mig av mitt vildmarksliv och jag hoppas kunna inspirera och motivera er läsare till att själva ge er ut på egna äventyr!

Sidan kommer att domineras av den här bloggen och det är den du kommer till på förstasidan. Här kommer jag ge tips på t.ex. leder, utrustning, DIY lösningar, recept, föreläsningar, dokumentärer o.s.v., allt som kan vara intressant för den som är intresserad av livet i vildmarken! Men jag kommer också att dela med mig av och visa bilder från mina egna äventyr. Är jag ute på något särskilt upptåg kommer jag rapportera från det, men inte utan att det även finns med lite intressant information eller tips.

Mitt främsta syfte med den här bloggen är som sagt att inspirera och motivera andra att ge sig ut i vildmarken. Därför har jag även en del som heter Börja Vandra! Här har jag samlat kortfattad, grundläggande information, så att du som vill ge dig ut lätt hittar vad du behöver för att kunna göra det!

Så välkommen in! Låt äventyret börja!

Du kanske också gillar

8 kommentarer

 • Annika
  13 februari, 2016 at 16:45

  Kul! Detta ska bli spännande att följa. Hoppas på en hel del safety first tips. ☺️

  • lindaakerberg
   15 februari, 2016 at 17:33

   Självklart! 🙂

 • En annan Annika
  13 februari, 2016 at 19:15

  Perfekt!
  Hit kommer jag att börja titta in 🙂

  • lindaakerberg
   15 februari, 2016 at 17:33

   Vad kul! Du är så välkommen! 🙂

 • Morbror Hans
  26 februari, 2016 at 09:19

  Hej! Ser med spänning fram emot din kommande vandring. Idag har planerat en promenad i hemtrakten med lunch, kaffe och en eld. (Kommer mycket väl ihåg den fina sommardagen i Sälenfjällen 1991!)

  • lindaakerberg
   26 februari, 2016 at 16:37

   Hej Hans! Vad kul att du tittat förbi här! 🙂 Låter härligt med en promenad i Värmland också!

 • Morbror Hans
  27 mars, 2016 at 11:48

  Hej! Snart är det dags, spännande! Hörde att du blivit sponsrad med en kamera. Eftersom jag är lite prylgalen – Vad är det för fotoutrustning du kommer att ha med dig? Framförallt lycka till med detta stora äventyr! Kommer att följa dig med stort intresse.

  • lindaakerberg
   13 april, 2016 at 00:24

   Det stämmer! Det är en Sony a7rii, den absolut bästa kameran jag ägt, den är helt fantastisk! Har med ett 24-70mm som jag använder mest men även deras nya 90mm, 2.8.
   Stort tack ska du ha! Idag är det min 10e dag ute på leden och passar på att ta en liten vilodag, men är väldigt sugen på att fortsätta! 🙂

LEAVE A COMMENT

Not speaking Swedish? Translate this website with google translate!

Jag som driver bloggen

...heter Linda Åkerberg. Jag är 32 år, fotograf, ursprungligen från Karlstad men numera bosatt i Stockholm. Läs mer om mig här

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Prenumerera på nya inlägg på Wilderness Stories!Samarbetspartners

 • Sony